Українська дизайнерка, що виїхала у перші дні війни, повернулась і відновлює роботу у Львові

13564 0
Літковська також зазначила, що її команда працюватиме у безпечному місці, і незабаром люди по всьому світу зможуть отримувати їхню продукції.
фото: інстаграм лілії літковської

фото: інстаграм лілії літковської

Українська дизайнерка з Києва Лілія Літковська, яка у перші дні війни виїхала за кордон, нині повернулася і відновила роботу бренду, щоправда, вже у Львові. Спочатку команду розкидало по різних містах України, а хтось виїхав за кордон. А через три тижні після початку повномасштабного вторнення Росії до України дизайнерка каже, що повертається до роботи. Вона відкриває виробництво у Львові, щоб дати роботу своїй команді, а також забезпечити роботою переселенців.

«Три тижні війни. Багато життів, сім'ї, підприємства було зруйновано. Але ніщо не може зруйнувати нашу віру та мрії. Наш дух сильний як ніколи. Кожен робить що може, щоб забезпечити нашу перемогу та світле майбутнє», – йдеться в її дописі в Інстаграмі.

Читайте також: У Львові запрацював центр видачі одягу та взуття для переселенців

За словами дизайнерки, війна розкидала членів команди Litkovskaya по Україні, деякі поїхали за кордон.

«Тиждень тому я повернулася до України і знову зібрала свою команду у Львові. Ми починаємо працювати над просуванням нашої неймовірної країни та наданням робочих місць біженцям в Україні та Європі. Вони мають підтримувати свої сім'ї, а економіка України має працювати, незважаючи на важкі часи», – додала вона.

Літковська також зазначила, що її команда працюватиме у безпечному місці, і незабаром люди по всьому світу зможуть отримувати її продукції.

Нагадаємо, що держава отримала понад 700 заявок на перевезення бізнесу із зон активних бойових дій. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!