На правах реклами

У одному з найстаріших ресторанів Львова «Шекспір» оновили меню та інтер’єр

4199 0
У ресторані «Шекспір» оновили меню та інтер’єр.

Щороку у Львові відкривають все нові заклади, втім старіші ресторани міста також постійно змінюються та стають все привабливішими для мешканців.

Ресторану «Шекспір» в цьому плані є чим похвалитися. Він є одним із найстаріших ресторанів Львова та перевірений часом. Історія ресторану розпочалася 15 років тому. 

Стіни ресторану пам’ятають і бізнес зустрічі по дорозі з аеропорту, і перше побачення, і день народження малечі. Старий знайомий «Шекспір» при будь-якій нагоді зустріне відвідувачів як доброго друга з пледом і какао, гучним сміхом і шампанським. 

Власники ресторану оновили концепцію закладу та додали деякі деталі, зокрема створили простір, де можна робити гарні фото, відкрили дитячу кімнату, оновили меню та розробили страви української кухні від шефа.

Відвідати ресторан можна на вул. Любінській, 144 поблизу Львівського аеропорту. Стежити за оновленнями ресторану можна на Фейсбук-сторінці та в Інстаграмі.

Майбутнє витримане часом – ресторан «Шекспір».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!