Українська співачка Alyosha зняла свій кліп у Свірзькому замку

4132 0
У новому кліпі співачка відростила крила, її спалили на вогні і вона перетворилася на прекрасного птаха.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Співачка Alyosha представила кліп на композицію «LEBEDI», яка увійде до її п'ятого студійного альбому. Локацією для зйомок став Свірзький замок, що на Львівщині.

Читайте також: Кліп гурту Go-A увійшов у топ-10 відео Євробачення у квітні. Відео

На подвір’ї замку з п’ятисот річною історією, команда співачки ретельно відтворила антураж середньовіччя: від костюмів до устрою життя. В десятигодинних зйомках було залучено понад 40 людей.

За задумом авторів, відео алегорично розповідає про діаметрально протилежні людські якості.

«Люди часто є чорними воронами – егоїстами в думках і вчинках. Однак любов перероджує тих самих людей на білих лебедів, вони стають милосердними і доброзичливими. В цьому ми всі однакові, тому що у кожного з нас є можливість розвиватися духовно, а не бути у полоні задоволень свого тіла», – зазначила Alyosha.

Читайте також: Закоханий у ліру. Історія львів’янина, який може стати голосом країни

Головну героїню – чаклунку, ув'язнюють, а потім спалюють на вогнищі. Але хеппі-енд все ж таки є: в фіналі і жертва, і кат перетворюються на прекрасних птахів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!