Політична реклама

Українські батьки зможуть слідкувати за своїми дітьми з мобільного

1942 0
МТС випускає Android-додаток для нагляду за дитиною. Додаток «МТС Дитина під наглядом» дозволяє визначити місце, де зараз перебуває дитина та навіть переглядати історії запитів.

Встановити додаток можна на будь-який смартфон під управлінням ОС Android версії 2.1 і вище, зайшовши з телефону запрямим посиланням. Можливості програми «МТС Дитина під наглядом»:

  • визначення місцерозташування абонентів на електронній карті;
  • настройка профілю (зміна логіну та паролю, імені та параметрів відображення шуканих абонентів);
  • перегляд історії запитів за минулі періоди часу;
  • відключення раніше встановлених режимів стеження.

Новим користувачам після установки програми необхідно зареєструватися, відправивши пусте безкоштовне SMS на номер 7006. У відповідь вони отримають PIN для завершення реєстрації, а також бонус у вигляді 5 безкоштовних запитів для визначення місця розташування дітей, друзів та близьких через Web-, WAP-небудь Android-версію послуги. При роботі додаток витрачає трафік, який оплачується згідно тарифного плану абонента.

Джерело: ВКурсе.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!