На правах реклами

Українські бренди у центрі Львова. Як працює новий Vernissage Lviv Mall. Фото

4048 0
Особлива зона торгового центру – затишне кафе, розташоване на п’ятому поверсі.
Фото: Vernissage Lviv Mall

Фото: Vernissage Lviv Mall

Найбільший торговий центр українських виробників Vernissage Lviv Mall відчинив свої двері у старому центрі Львова. Відтепер усі гості та мешканці міста з легкістю зможуть придбати подарунки та одяг українських дизайнерів і брендів.

Розташування

Vernissage Lviv Mall працює в центральній частині історичного центру Львова за адресою вулиця Шевська, 12, що у двох хвилинах від основних туристичних пам’яток: площі Ринок, площі Адама Міцкевича, проспектів Свободи та Тараса Шевченка.

Концепція

Концепція ТЦ Vernissage Lviv Mall базується на принципах вдалого місцезнаходження, пішохідної та транспортної доступності, якісному «підборі» орендарів та функціональному зонуванні простору. Це місце, в якому можна дізнатись все про Львів (на першому поверсі розташований туристичний центр).

«ТЦ Vernissage Lviv Mall – це концентрація українських брендів та виробників, дизайнерів українського одягу, виробників сувенірної продукції», – зазначає директор із розвитку Петро Пуняк.

Тут кожен відвідувач зможе придбати унікальні, авторські, автентичні товари, цінні подарунки для себе чи рідним – ювелірні прикраси найкращих майстрів України, косметику чи парфумерію українських виробників, живі квіти та відвідати виставку картин. У торговому центрі розміщені понад 30-ть брендів якісного, українського одягу – вишиванки, сучасний етно-fashion та авторські ексклюзивні колекції українських дизайнерів.

«Ми ретельно підходили до відбору брендів, щоб дати львів’янам та гостям міста вдалий і незабутній досвід якісного шопінгу та customer experience», – кажуть представники ТЦ.

Vernissage Lviv Mall  – це можливість бути у центрі уваги, отримати товари, послуги та дозвілля найвищого рівня. Перелік усіх виробників представлених у ТЦ Vernissage Lviv Mall можна переглянути на офіційному сайті ТЦ.

Туристичний центр та кафе

Для гостей центру створені комфортні умови для довготривалого шопінгу. У Vernissage Lviv Mall розташована інформаційна стійка, де можна не лише дізнатися про постули ТЦ, а й безкоштовно викликати таксі, замовити прокат автомобіля, скористатися послугами екскурсовода, купити авіаквитки, обміняти валюту або ж скористатися ATM. А для туристів, які зайшли в торговий центр перед від’їздом, працює камера схову, що розташована на нульовому поверсі, біля рецепції.

Особлива зона торгового центру – затишне кафе, розташоване на п’ятому поверсі. Тут всі відвідувачі можуть посмакувати справжньою львівською кавою, перекусити, покурити кальян та відпочити після вдалого шопінгу.

ТЦ працює щодня з 10:00 до 22:00, а оглядовий майданчик і ресторація на верхніх поверхах будівлі – до 2:00 ночі. Крім цього, тут періодично проводять найрізноманітніші заходи: покази брендів, концерти, виставки та лазерні шоу.

Знайти більше інформації про Vernissage Lviv Mall можна на сторінках Фейсбук та Інстаграм та на сайті ТЦ.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!