Українські діти отримали благословення Папи. Фото

1152 0
«Рідних» запросила аудієнція Папи Франциска вже вдруге.
фото надали у бф «Рідні»

фото надали у бф «Рідні»

Нещодавно у Ватикані про молитву за українських дітей просили представники фонду «Рідні», а минулої середи з Папою Франциском зустрілись самі діти, які після початку повномасштабної війни разом з опікунами та вихователями знайшли тимчасовий прихисток в Італії. 

Українські діти вже два місяці є гостями італійської волонтерської організації «Misericordie» в Тоскані. Із початком війни організація мала за ціль надавати лише медичну підтримку Україні, проте італійські волонтери долучились і до допомоги наймолодшим  надали прихисток для 30 евакуйованих дітей.

Читайте також: Щоб усі були як рідні. Як у Львові працюватиме центр підтримки дітей та сім’ї «Рідні»

Фонд «Рідні» використовує кожну можливість для того, аби голосно розповідати світу про війну в Україні. На минулій зустрічі з рук команди Папа Франциск отримав розмальований вихованцями фонду український прапор. На другій зустрічі діти передали Папі свої малюнки, синьо-жовті стрічки та прапор тепер вже фонду. Фото з події зʼявилось у соцмережах Папи Франциска того ж вечора, а наступного дня інформацію про подію опублікували Vatican News. 

«Такі зустрічі допомагають нам транслювати важливі меседжі та вкотре нагадати світу про українських дітей, які страждають від війни та потребують допомоги. Питання безпеки та благополуччя дітей повинно бути ключовим не лише для нашого фонду, а й для цілого світу»  каже керівниця фонду «Рідні» Мар’яна Романяк.

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни фонд «Рідні» допоміг евакуюватися близько 250 дітям та їхнім опікунам та продовжує надавати адресну допомогу дітям-сиротам і тим, хто залишився без батьків та перебуває поблизу лінії фронту. Підтримати українських дітей, які постраждали внаслідок війни можна, на сайті ridni.org.ua.  

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!