Українські герої - на обкладинці австрійського журналу

2137 0
Австрійський журнал biber опублікував матеріал про українських героїв, які втратили ноги під час війни на Донбасі. Фото героїв із протезами розмістили на обкладинці журналу зі словами “Дякуємо, Путін”.
фото: vidia.org

фото: vidia.org

У публікації українська журналістка Лідія Акришора розповідає про долі п’ятьох українських військових, які були важко поранені на Донбасі і втратили або одну кінцівку, або навіть обидві. Зараз вони перебувають на лікуванні у реабілітаційному центрі у Австрії та знову вчаться ходити, повідомляє видання VIDIA.

Читайте також: Через АТО інвалідів стає більше. Чи відкритий до них Львів?

biber – австрійський журнал, який виходить десять разів на рік, його наклад – близько 65 тис. примірників. Видання орієнтоване передусім на так званих “нових” австрійців, здебільшого мігрантів.

ТЕГИ: Герої АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!