Українські ілюстраторки отримали два «золота» на європейському конкурсі

1290 0
iJungle Awards – це європейський конкурс з ілюстрації, відкритий для ілюстраторів, агентств, студентів, викладачів по всьому світу.
behance.net / Alona Shostko

behance.net / Alona Shostko

Українські ілюстраторки Анна Іваненко та Олена Шостко перемогли у двох категоріях європейського конкурсу IJungle 2020 Illustration Awards. Про це повідомляють на сторінці премії у Фейсбуку.

Анна Іваненко отримала «золото» у категорії «Комерційна ілюстрація» за серію робіт для освітнього онлайн-проєкту. А Олена Шостко здобула перемогу у категорії «Книжкова ілюстрація» за проєкт «Ці дивовижні українці».

Додамо, що проєкт Олени присвячений українській історії, науці, традиціям, святам, культурі, стереотипам. Книжка і інтерактивна онлайн-платформа вийшли в світ у 2019-му році у видавництві Green Penguin.

Для довідки

iJungle Awards – це європейський конкурс з ілюстрації, відкритий для ілюстраторів, агентств, студентів, викладачів по всьому світу. Серед журі – найкращі світові ілюстратори та арт-директор.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!