Українські мережі почали відмовлятися від співпраці з блогерами, які були на вечірці в Будинку вчених

121408 0
Серед них такі мережі, як METRO, Нова пошта, Pepsi, Jysk та Rozetka.
Фото зі сторінки Олександра Заліска

Фото зі сторінки Олександра Заліска

Українські мережі одне за одним почали відмовлятися від співпраці з блогерами, які були на вечірці у блогера з Чернівців Олександра Заліска у львівському Будинку вчених. Зокрема, свою позицію щодо співпраці з блогерами надалі зазначили мережі METRO Україна, Нова пошта, Київстар, Pepsi Україна, Jysk та Rozetka.

Зазначимо, що одними з перших, хто відмовився від співпраці з блогерами, став український бренд чоловічого одягу Andreas Moskin, який висвітлив свою позицію у Instagram. 

Читайте також: Як у Будинку вчених пояснили інцидент із блогерською вечіркою у скорботний день

Читайте також: У День пам'яті жертв Голодомору блогери у Львові влаштували гучну вечірку

Нагадаємо, в суботу, 27 листопада, у львівському Будинку вчених блогер з Чернівців Олексій Заліско відзначав свій день народження. Гучна вечірка відбулася у День пам’яті жертв Голодоморів, на неї зібралися блогери-мільйонники зі всієї України. Згодом у соцмережах користувачі обурювалися щодо такого святкування, яке влаштували в день, коли світ перебуває у скорботі за мільйонами жертв, яких знищив штучно створений голод.

За порушення карантинних обмежень склали протокол за ч. 1 ст. 44-3 «Порушення правил карантину щодо людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу у розмірі від 17 тисяч гривень.

При цьому у Будинку вчених у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що домовленість була іншою, і тепер вимоги щодо відбору тих, кому віддаватимуть приміщення в оренду, будуть жорсткішими. Окрім того, через порушення карантинних вимог роботу Будинку вчених призупинили. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!