Політична реклама

Українські мобільні оператори пропонують споживачам microSIM-карти для планшетів і смартфонів

1649 0
Кількість користувачів смартфонів і планшетів в Україні зростає. У зв‘язку з цим, на даний момент все найбільші операторів мобільного зв’язку в країні надають послугу покупки або заміни стандартної SIM-карти на microSIM.

Наприклад, оператор зв‘язку life:) сьогодні оголосив про те, що в стартових пакетах тепер спочатку будуть пропонуватися дві карти на вибір: SIM і microSIM. Це буде діяти для всіх тарифних планів, ціни пакетів при цьому змінюватися не будуть. При цьому, абоненти можуть обміняти стандартні SIM-картки на microSIM-карти в будь-якому центрі обслуговування абонентів life:). Вартість послуги складає 10,63 грн (з ПДВ і ПФ).

Відповідні можливості є і для абонентів «Київстар» і «МТС Україна». Як повідомили в «Київстар», користувачі смартфонів і плашетів можуть підключати microSIM з будь-якими тарифними планами оператора. Клієнт може звернутися в будь-який центр обслуговування, де можна обміняти свою стару SIM-карту на micro-SIM, зі збереженням номера телефону та чинного тарифного плану. Вартість послуги 20 грн з ПДВ.

Купити microSIM або обміняти її на стару карту можна в салонах МТС, на цю картку можна буде підключити будь-який діючий тарифний план. Вартість заміни — 10 грн.

В кінці минулого року формат microSIM — у складі універсальної карти — випустив і «Укртелеком» — поки що єдиний в Україні телеком-оператор, який має ліцензію на зв’язок 3G (UMTS). В універсальній картці модулі SIM і microSIM суміщені, отже можна обрати потрібний.

Нагадаємо, в I кварталі 2012 року порівняно з останнім кварталом 2011 року середня ціна веббуків (планшетів), за даними GfK, упали на 14% і склала близько 4010 грн. В період з жовтня по грудень минулого року вона дорівнювала 4650 грн.

За даними тієї ж компанії, в I кварталі року продажі смартфонів зросли на 41%, але середня ціна на ці пристрої практично не змінилася. Як відзначають дослідники, інтерес до смартфонів підігрівається такими особливостями, як наявність двох SIM-карт, мультитач, функція GPS, 3D тощо.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!