Українські морські піхотинці захопили у полон російського офіцера і ще десять окупантів

2935 0
Полонені передані до відповідних компетентних органів.
Фото: 92 ОМБр

Фото: 92 ОМБр

Морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України у бою на території Херсонської області захопили у полон 11 російських військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба ВМС України. 

«В результаті успішних контрнаступальних дій на Херсонському напрямку українські воїни захопили в полон 11 військовослужбовців російських військ. Серед них 1 офіцер, 1 прапорщик та 9 мобілізованих так званої «ДНР», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: З російського полону звільнили п’ятьох українців

Полонені передані до відповідних компетентних органів. Крім того, підрозділи артилерії ВМС 31 липня знищили одну ворожу бойову машину піхоти, а більш як 20 окупантів були ліквідовані чи поранені.

Нагадаємо, починаючи з 24 лютого і до 1 серпня Збройні сили України знищили 41 030 військових рф. За добу ліквідували 200 окупантів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!