Українські підприємці зможуть відкривати єдиний рахунок для сплати податків

2911 0
На думку парламенту, це спростить роботу бізнесу.
ілюстративне фото: lexinform.com.ua

ілюстративне фото: lexinform.com.ua

Верховна Рада ухвалила у першому читанні два законопроєкти про впровадження єдиного рахунку для сплати податків для підприємців. Про це повідомляє Громадське.

Читайте також: Із жовтня податкова змінює рахунки для сплати податків

«Єдиний рахунок – це рахунок, який платник податків за власним бажанням зможе відкрити у Державній казначейській службі та використовувати його для сплати податків і зборів, адміністрування яких контролює Державна податкова служба», — кажуть у Міністерстві фінансів України.

Читайте також: В Україні запровадять новий стандарт банківських рахунків. Що зміниться

Із такого рахунку підприємці зможуть заплатити податок на доходи за своїх працівників, ЄСВ, єдиний податок та рентну плату. Гроші на рахунок можна буде перевести із власного рахунку, а потім сплатити податки онлайн, що має зменшити кількість помилок під час розрахунків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!