Українські школярі здобули перемогу в конкурсі від Google

1575 0
Цьогоріч серед 24 володарів головного призу конкурсу Google Code-in 2014 опинилися двоє українських школярів. Про це повідомляється в офіційному блозі Google. Відтак Ілля Ковалевський та Станіслав Кривенко увійшли до списку переможців престижного конкурсу.
www.unian.net

www.unian.net

На початку червня хлопці разом з іншими переможцями вирушать на чотири дні до головної штаб-квартири Google у Маунтін-В’ю (Каліфорнія, США).
 
Впродовж цієї подорожі школярі відвідають церемонію нагородження, зустрінуться з інженерами Google, проведуть цілий день у Сан-Франциско та зможуть знайти нових друзів зі схожими інтересами.
 
Google Code-in – це змагання із розробки програмного забезпечення з відкритим кодом для школярів з усього світу. Цього разу протягом 7 тижнів конкурсу 658 школярів виконали 3 236 завдань.
 
Учасники писали коди, додавали нові функції до програм, виправляли помилки, створювали документацію, розробляли логотипи та знаходили нові цікаві способи показати іншим учням захопливий процес кодування.
 
Нагадаємо, Ілля Ковалевський вже не вперше стає переможцем цього конкурсу. Так, у 2013 він став одним із 20 переможців. 
 
ТЕГИ: Google

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!