Українські спортсменки вибороли ще дві медалі на Олімпіаді в Токіо

1110 0
Українки здобули зокрема історичну медаль в артистичному плаванні.

Україна завоювала ще дві медалі Олімпіаді в Токіо. Так, наші спортсменки – дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук завоював історичну бронзову нагороду в артистичному плаванні, а Ірина Коляденко здобула перемогу в поєдинку за третє місце у ваговій категорії до 62 кілограмів. Про це повідомляє Громадське.

Виступ українок Фєдіної та Савчук оцінили в 189.462 бала. Це перша олімпійська нагорода України в артистичному плаванні. Олімпійськими чемпіонками Ігор 2020 стали Світлана Колєсніченко та Світлана Ромашина. Срібну нагороду виборов Китай (Хуан Сюечень та Сунь Веньянь).

Ірина Коляденко ж поборола представницю Латвії Анастасію Григорьєву з рахунком 3:1. Для 22-річної Коляденко це перша Олімпіада. У її активі також є срібло чемпіонату світу 2019 року, бронза чемпіонату Європи 2020 року та золото чемпіонату Європи 2021 року.

Нагадаємо, що це вже 10 нагорода України на Іграх в Токіо – 1 золото, 2 срібні та 7 бронзових нагород. Золото для України здобув сьогодні борець Жан Беленюк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!