Учора проводжали українських спортсменів на Олімпійські ігри в Ріо. Фото

1843 0
Сьогодні, 0 5:45 ранку перша група українських спортсменів відбула в Ріо-де Женейро для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади. Пропонує переглянути фото з урочистої церемонії проводів провідних спортсменів України.

На наших олімпійців чекає тривала авіаподорож з транзитом у Амстердамі.  До Ріо-де-Жанейро наші олімпійці дістануться о 23.45 за київським часом.
Першими мешканцями Олімпійського селища, яке сьогодні офіційно відкриває свої двері, стануть спортивні гімнасти, представники академічного веслування, вітрильного спорту, стрільби із лука та стрибків на батуті.

Урочиста хода наших олімпійців

Церемонія передачі Прапору України нашій олімпійській збірній

Серед понад 200 українських спортсменів в Бразилії будуть змагатися й 17 спортсменів Львівської області представники 8 видів спорту. Зокрема таких як вільна боротьба, кульова стрільба, фехтування, важка атлетика, веслування, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, художня гімнастика.

 

Фото НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!