Українські танцюристи пройшли до півфіналу «Америка має талант»

2535 0
Судді назвали виступ Light Balance феноменальним і фантастичним.
Фото: contrabandevents.com

Фото: contrabandevents.com

Танцювальний гурт з Дніпра Light Balance виборов місце у півфіналі конкурсу «Америка має талант» за результатами голосування телеглядачів і отримав схвальні відгуки від суддів.

Як інформує українська редакція «Голосу Америки», колектив завоював прихильність аудиторії унікальною комбінацією танцю і технологій: складна хореографія доповнювалася незвичайними неоновими костюмами, що світилися в темряві.

Судді назвали українських танцюристів «надзвичайно талановитими», а їхній виступ – «феноменальним», «фантастичним» і «улюбленим за весь вечір».

Завдяки відеопредставленню гурту про війну в Україні ще раз почули мільйони глядачів – учасники розповіли про ситуацію на батьківщині і як вона вплинула на їхнє життя:

«Зараз у Східній Україні йде війна. Кожного дня бомби. Ми знаємо людей, які померли на передовій. Танці були нашим способом утекти від страху і небезпеки».

Два місяці тому попередній художній номер колективу в цьому шоу було названо «одним із найбільш запаморочливих виступів в історії "Америка має талант"» на офіційних каналах конкурсу, а відеозапис танцювального номера лише у Фейсбуці набрав 79 мільйонів переглядів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!