Українські вчителі можуть пройти безкоштовний онлайн-курс домедичної допомоги. Деталі

2220 0
Після завершення курсу учасники отримають відповідний сертифікат.
Фото: zbroya.info

Фото: zbroya.info

На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги. Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, яку в скрутній ситуації  потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи, повідомляє прес-служба МОН.

У курсі йдеться про те, як діяти вчителю в разі непередбачуваної ситуації, як навчити учнів діяти самостійно, а також описуються і показуються дії у різних обставинах.

Читайте також: Перша домедична допомога: що потрібно дізнатися просто зараз

«На переконання організаторів, однією з основ Нової української школи є створення безпечного освітнього простору. Розвиток відповідних навичок у вчителів допоможе їм не лише впевненіше почувати себе у кризових ситуаціях, а й підвищити довіру до педагога з боку батьків та учнів», – йдеться у повідомленні.

Курс складається з двох лекцій: «Як діяти вчителю/-ці» та «Чого вчителю навчити учнів». Зареєструватись на нього можна за  посиланням: ed-era.com/premedhelp.

Онлайн-курс можуть проходити всі охочі в будь-який час. Після завершення учасники отримають сертифікат. Лектор курсу В’ячеслав Черненко – практик, який має медичну освіту та досвід роботи в цій сфері. Він магістр парамедицини, міжнародний тренер з домедичної і невідкладної допомоги, хірург.

Читайте також: Встигнути вчасно: де пройти курси домедичної допомоги у Львові

Цей курс представлений ГО «Смарт освіта» в межах проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!