Українські військові носитимуть форму нового зразка. Візуалізація

6828 0
Під час військового параду до Дня Незалежності України військовослужбовці різних підрозділів Збройних Сил продемонструють експериментальні зразки нової форми.
фото: patrioty.org.ua

фото: patrioty.org.ua

Її виготовили відповідно до Концепції форми одягу військовослужбовців, затвердженої Президентом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Над створенням нової військової форми працювали представники Міноборони, Волонтерського десанту, геральдисти, художники та історики.

Так, розроблено елементи парадної та повсякденної форми одягу для рядового, сержантського та офіцерського складу всіх родів та видів Збройних Сил з урахування порядку її носіння.

З’явилися нові елементи форми, які до цього ніколи не використовувалися у поєднані з парадною формою. Наприклад, черевики з високим берцем та ремінь з бляхою для парадного розрахунку. Цей варіант передбачений лише для строю. В інших випадках берці замінюються на черевики, а ремінь взагалі не використовується.

Наразі розроблені зимові та літні варіанти форми. Також створено опис, розмір та порядок розміщення на формі кожного з елементів.

 

Зараз новий одяг тестують та допрацьовують.  Кінцеві варіанти одностроїв, з врахуванням всіх наданих пропозицій та зауважень затвердять у першому півріччі 2017 року.

Нагадаємо, раніше свої варіанти військової форми пропонував волонтер Юрій Бірюков.

Опублікувала Ганна Беловольченко 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!