Українські військові провели не менше семи контратак за добу

1393 0
Героїчно тримається Маріуполь, зона ООС, Харків входить в контратаку.
Фото: Повітряні сили ЗСУ/Facebook

Фото: Повітряні сили ЗСУ/Facebook

За вчора Збройні Сили Україні та інші наші війські формуванні сил оборони України здійснили не менше семи контратак. Про це повідомив радник Офісу президента України Олексій Арестович на брифінгу сьогодні, 8 березня.

«Тримається героїчно Маріуполь. Там була контратака, знищили танкову колону. Тримається зона ООС, де один із повітряно-десантних підрозділів України знищив колону противника. Харків входить в контратаку. Тобто наша армія добре знає, що вона робить», – каже він.

Читайте також: Між Харковом та Сумами розбили групу російських військ, що прямувала на Київ

За його словами, Збройні Сили контролюють ситуацію: збивають літаки противника і крилаті ракети, як сьогодні вночі, не дають ворогу закріпитися там, куди він хочуть просунутися.

Нагадаємо, що вчора, 7 березня, українські війська збили три російські винищувачі, один гелікоптер і знищили «крилату» ракету.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!