Військові збили російський безпілотник після того, як він оглядав Яворівський полігон

66397 0
Безпілотник спершу літав над полігоном, а тоді заглибився на територію Польщі.
Фото умовне/безпілотник типу «Форпост»/mil.in.ua

Фото умовне/безпілотник типу «Форпост»/mil.in.ua

Українська протиповітряна оборона збила російський безпілотник типу «Форпост», який літав над Яворівським полігоном, потім заглибився на територію Польщі, а повернувшись в український повітряний простір, був збитий. Про це повідомили в Командуванні повітряних сил ЗСУ. 

«Безпілотник окупантів спершу кружляв над Яворівським полігоном, очевидно вивчаючи наслідки ракетного обстрілу на Львівщині, потім заглибився на територію Польщі, повернувся в український повітряний простір і був збитий нашою ППО. Рештки шукають», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: «Якщо ракета впаде у вас?», – міський голова Львова про реакцію поляків на обстріл полігону

Також зазначимо, що 14 березня протиповітряна оборона Повітряних Сил Збройних Сил України відмінусувала ще 4 вертольоти і один літак окупантів. Крім того, підтверджено факт збиття крилатої ракети ворога із українського винищувача.

Кілька авіанальотів на колони техніки рашистів здійснила ударна авіація Повітряних Сил – бомбардувальники Су-24м та штурмовики Су-25.

Загалом українські військові Повітряних сил з початку вторгнення збили уже 77 літаків і 90 гелікоптерів Росії, які бомбардували українські міста. 

Нагадаємо, що 13 березня окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!