Українські воїни сьогодні збили відразу два ворожих штурмовики

1102 0
Два штурмовики Су-25 «приземлили» над Миколаївщиною.
Фото: function.mil.ru

Фото: function.mil.ru

29 вересня українські зенітники Повітряних сил в небі над Миколаївською областю збили відразу два російських штурмовики. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил ЗСУ. 

Так, близько 17:00 год в Баштанському районі Миколаївщини воїни зенітної ракетної Одеської бригади Повітряного командування «Південь» збили два російських штурмовики Су-25.

Читайте також: Львівські десантники збили російський винищувач Су-30

Також за вчорашню добу, 28 вересня, окрім знищених 4 ракет Х-59, підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил ліквідували три БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10».

Нагадаємо, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил ЗСУ упродовж 23 вересня збили 6 дронів-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва, які запускали окупанти. 

24 вересня українські підрозділи протиповітряної оборони знищили 4 російські літаки – Су-25, два Су-30 та один Су-34, п’ять безпілотників та крилату ракету окупантів.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!