Українські воїни звільнили чотири села на південному напрямку

1586 0
Йдеться про населені пункти поблизу Херсона.

Українські бійці звільнили від російських окупантів чотири населені пункти на південному напрямку поблизу Херсона. Однак головною ціллю залишається Херсон. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело в ЗСУ.

«Операція почалася вночі з масованого обстрілу російських позицій і тилу. Основний напрямок наступу був на Правдине. Ми вдарили по їхній піхоті з так званих «ДНР» і «ЛНР», вони втекли. Російський десант втік за ними… Зараз ми звільнили чотири села. Їхня перша лінія оборони була прорвана в трьох місцях», – цитує військового видання.

Читайте також: ЗСУ прорвали першу лінію оборони на Херсонщині

За даними неназваного джерела в ЗСУ, йдеться про населені пункти Новодмитрівка, Архангельське, Томіна Балка та Правдине. Зазначається, що багато загарбників було вбито й захоплено в полон, багато російської військової техніки було знищено.

«Ми побачимо, як воно піде далі. Наша ціль – Херсон», – сказало джерело CNN.

Нагадаємо, що за даними оперативне угруповання військ «Каховка», українські військовослужбовці прорвали першу лінію оборони російсько-окупаційних військ у Херсонській області. Керівниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк підтвердила початок контрнаступальних дій на багатьох напрямках на півдні України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!