Українські воїни відновили меморіал захиснику й оперному співаку Василю Сліпаку

1142 0
7 березня російські окупанти знищили пам’ятник Василю Сліпаку неподалік Луганського Донецької області.
фото: 30 окрема механізована бригада ім. князя Острозького

фото: 30 окрема механізована бригада ім. князя Острозького

За кілька днів українські воїни відновили меморіал захиснику України, оперному співаку Василю Сліпаку без жодної подряпини. Про це повідомили у 30 окремій механізованій бригаді імені Князя Костянтина Острозького.

«За кілька років відбудуємо і Україну, яка буде без жодного росіянина», – йдеться в повідомленні бригади на Фейсбуку.

Читайте також: «Я не геройка, просто хочу жити заради України». Історія киянки, яка не їде з міста

7 березня російські окупанти знищили пам’ятник Василю Сліпаку неподалік Луганського Донецької області. Монумент Герою командування 30-ї ОМБр спільно з волонтерами встановили у 2019 році. Військові наголосили, що не пробачать окупантам таких низьких дій. За це кожен ворог буде покараний та відчує «український мир» на собі. А пам’ятник, як і цілісність країни буде відновлено. 

Для довідки

Василь Сліпак загинув 29 червня 2016 року біля селища Луганське на Донеччині. Був вихованцем Львівської хорової капели «Дударик», також закінчив Львівську консерваторію (зараз – Музична академія ім. Миколи Лисенка) у 1997 році. Після завершення навчання його запросили до Паризької опери.  Сліпак був кулеметником. На передовій його знали як бійця «Міфа», тобто «Мефістофеля».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!