Українські виробники в одному каталозі. Де подивитися?

4758 0
В Інтернеті з’явився сайт із переліком українських виробників. Творці сайту запрошують наповнювати цей ресурс спільними зусиллями.

Основна мета каталогу – розповісти покупцям про українських виробників. Його творці розповідають, що  все почалося з файлу на комп’ютері, у якому зберігалися посилання на різноманітні українські сайти виробників. Файл поступово став збільшуватися і доповнюватися. Звичайно, кожен може створювати й наповнювати власний такий файл, однак куди простіше здійснювати пошук, коли буде єдина база даних, перевірена самими покупцями.

Читайте також: Пиши українською. Як змусити виробників маркувати товари

Користувачів сайту «Зроблено в Україні: каталог українських виробників» закликають пропонувати компанії, яких ще немає в переліку, а також залишати свої відгуки та враження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!