Українські захисники деокупували 931 населений пункт, – Зеленський

1624 0
Ще багато міст і громад перебувають під тимчасовим контролем російської армії.
Фото: ua.news

Фото: ua.news

Українські захисники деокупували 931 населений пункт. Про це під час вечірнього відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Сьогодні українські військові відбили 7 атак і завдали відчутних втрат окупантам

«Ця війна стала по-справжньому народною для України. І показала, що на всій нашій території – від сходу до заходу, від півночі до півдня – українська ідея однаково сильна, однаково всенародна. Станом на цей час вдалося деокупувати вже 931 населений пункт. Ще багато міст і громад перебувають під тимчасовим контролем російської армії. Але я не маю сумнівів, що це лише питання часу, коли ми звільнимо нашу землю», – каже Володимир Зеленський.

За його словами, росія може витрачати колосальні ресурси на те, щоб підтримувати війну, протистояти всьому вільному світу.

«Росія може забирати у своїх людей все, що могло би розвивати саму росію, і направляти цей потенціал на те, щоб знищувати життя сусідів. Але уроки історії добре відомі. Якщо збираєшся будувати тисячолітній Рейх – програєш. Якщо збираєшся знищити сусідів – програєш. Якщо хочеш відновити стару імперію – ти програєш. І якщо пішов проти українців – програєш», – додав президент.

Нагадаємо, що Збройні сили України відновили контроль над восьми населеними пунктами Херсонської області.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!