Українські захисники відновили контроль над кількома населеними пунктами двох областей

1557 0
Також за попередню добу підрозділи протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ уразили 9 повітряних цілей.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Збройні Сили України взяли контроль над кількома населеними пунктами на межі двох областей – Миколаївської та Херсонській. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«Завдяки успішним діям українських захисників та захисниць ворог втратив контроль над кількома населеними пунктів на межі Миколаївської та Херсонської областей», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія несе значні втрати військ, а успіхи на Донбасі - обмежені 

Окрім цього, за попередню добу підрозділи протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ уразили 9 повітряних цілей: чотири БпЛА (два з них зенітними ракетними підрозділами Сухопутних військ) та три крилаті ракети противника. Також уражено два літака. Попередньо – винищувачі Су-30, інформація уточнюється.

Нагадаємо, що напередодні у результаті наступу підрозділів Сил оборони України на Харківщині відновили контроль над населеними пунктами Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське та Прилесне. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!