Українські захисники звільнили три населені пункти на Чернігівщині

1185 0
Територія зачищається та контролюється військовими Збройних Сил України. Населенню завозять гуманітарну допомогу.
фото: В

фото: В'ячеслав Скоряк, Іван Ващенко

Українські військові звільнили три населені пункти Чернігівської області – Количівка, Ягідне, Іванівка. Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

«Ці населені пункти Чернігівської області ще довго будуть пам'ятати жахіття війни. Купа розбитого та спаленого українськими військовими російського металобрухту «прикрашає» трасу від Чернігова у бік Козельця. Самі ж путінські вбивці або лягли замертво на українську землю, або жалюгідно повтікали», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чому у XXI столітті люди здатні на таке насильство? Військовий капелан про путіна, росіян та Європу

Наразі населені пункти звільнені від рашистської навали. Територія зачищається та контролюється військовими Збройних Сил України. Населенню завозять гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, що напередодні українські захисники звільнили від російських окупантів два села у Чернігівській області – Лукашівку та Слободу. Владі вдалося привезти мешканцям цих сіл необхідну гуманітарну допомогу. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!