Українсько-польський екіпаж вирушив на ралі у Монте Карло. Фоторепортаж

1015 0
Українка та поляк на ретро-автомобілі 1932 року випуску візьмуть участь у ювілейному 25-у Ралі Монте-Карло.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Українка Світлани Кравс та поляк Michał Kumiega на ретро-автомобілі Пежо 201 С 1932 року випуску візьмуть участь у ювілейному 25-у Ралі Монте-Карло. Екіпаж вирушив з подвір’я палацу Потоцьких у Львові.

Львів став одним із п’яти європейських міст, звідки попередній старт взяли учасники цьогорічних найпрестижніших європейських зимових перегонів на історичних авто.

Українсько-польський екіпаж здолає понад 2000 кілометрів і відкриватиме цьогорічні змагання на головному подіумі в Монте-Карло.

По дорозі учасники змагань планують відвідати місто-побратим Львова — французькі Канни. Одна з цілей візиту — привезти на фронт гуманітарну допомогу з Європи.

Проєкт відбувається під патронатом Кабінету Міністрів України і Генерального Консульства Польщі у Львові.

Нагадаємо, що минулого року львів’яни Світлана та Євгеній Кравси фінішували на «Ралі Монте-Карло Класик» у Франції. Вони поїхали на «Запорожці» у складі української команди. За кермом раритетного ЗАЗ-965 була Світлана. Автомобіль взяа участь у змаганнях під №410.

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!