Українську історичну драму «Каву з кардамоном» придбала німецька кінокомпанія

4942 0
Beta Film – один із найбільших виробників фільмів та серіалів у світі.
Фото: Кава з кардамоном

Фото: Кава з кардамоном

Німецька компанія Beta Film, один із найбільших виробників фільмів та серіалів у світі, придбала права на міжнародну дистрибуцію української 10-серійної історичної драми «Кава з кардамоном». Про це повідомляє Тhe-Village.

Сценарій серіалу створили на основі роману української письменниці Наталії Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону». Він про те, як юна українка та одружений польський шляхтич закохуються під час української революції 1848-1849 років. Події драми відбуваються у 19 столітті у Львові. Режисерка фільму – Ірина Громозда.

Читайте також: Що відомо про палац дідуся Шептицького, де знімали «Каву з кардамоном»

Нагадаємо, 10-серійна історична драма «Кава з кардамоном» за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону» вийшла у жовтні 2020 року. Вона також перемогла у ІІ етапі 14 конкурсу Держкіно у напрямі «Ігрові телесеріали». Кіносеріал отримав найвищі 45 балів.

Додамо, що фільм «Кава з кардамоном» доступний до перегляду в будь-який час та в будь-якому місці ось за цим посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!