Політична реклама

Українських мобільних операторів зобов`язали встановлювати техніку для прослушки.Як вберегтися?

1205 0
Мобільних операторів зобов'язали встановлювати техніку для прослушки клієнтів. Оператору мобільного зв'язку не буде видана ліцензія, якщо він не візьме на себе зобов'язання встановити відповідне устаткування.

Працівники компаній запевняють, що особисто вони не слухають. "Уся ця робота організована таким чином, що ми, співробітники оператора, при всьому бажанні не знаємо і не можемо дізнатися, кого в даний момент прослуховують", - запевнив керівник департаменту безпеки оператора мобільного зв'язку Дмитро Фенцевич.

Втім, якщо вас будуть слухати, ви ніколи не здогадаєтесь про це по своєму телефону. Фахівцеві варто лише трохи попрацювати з мобілкою і всі таємниці зникнуть, - повідомляє ТСН.

"Як це працює... В якийсь момент телефон робить прихований дзвінок. І, наприклад, я буду перебувати там... в будь-якій точці країни, світу взагалі -  я підніму трубочку і буду слухати все, що буде у вас на нараді", - пояснив техніку сервіс-інженер з ремонту мобільних телефонів.

Інженери радять щоразу, коли маєте намір вести секретну розмову, виймати батарейку телефону. Хоча такий спосіб, за думкою фахівців, все одно не гарантуватиме Вам стовідсоткової конфіденційності.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!