Українським авіакомпаніям заборонили літати над Іраном та Іраком

1710 0
Уряд позапланово перевірить усі літаки МАУ та інших авіакомпаній.
фото: image.112.ua

фото: image.112.ua

Із 9 січня всім українським авіакомпаніям заборонили літати через територію Ірану та Іраку. Про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Учора авіакомпанія МАУ припинила виконувати регулярні рейси до Тегерана, а від сьогодні й на невизначений термін літати над Іраном заборонили всім авіакомпаніям. Крім цього, уряд позапланово перевірить усі літаки МАУ та інших авіакомпаній.

Додамо, що зі Львова через територію Ірану літав український лоукостер SkyUp, що виконує рейси до Об’єднаних Арабських Еміратів. Після заборони SkyUp летітиме через територію Єгипту та Саудівською аравією.

Нагадаємо, учора вранці в Ірані, неподалік Тегерана, розбився пасажирський лайнер МАУ, на борту якого були 176 людей, із них 11 – громадяни України. Попередньою причиною авіатрощі називають загорання двигуна літака в повітрі. Сьогодні в Україні оголосили День жалоби.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!