Українським поліцейським заборонили мати сторінки в «Однокласниках» чи «ВКонтакті»

1967 0
Українським поліцейським заборонили мати екаунти в російських соцмережах, – про це повідомив речник МВС Артем Шевченко.
фото: realno.te.ua, techno.bigmir.net, 24tv.ua

фото: realno.te.ua, techno.bigmir.net, 24tv.ua

Українським поліцейським заборонили мати екаунти в російських соцмережах. Їм також заборонено обговорювати в інших соцмережах службову інформацію. Розпорядження стосується сторінок в «Одноклассника» і «ВКонтакте». Артем Шевченко додав, що поліцейським також заборонили обговорювати у своїх профілях інформацію, пов’язану зі службовою діяльністю.

Читайте також: Що у Львові належить росіянам. 7 брендів

Такі обмеження пов’язані з недавнім скандалом навколо поліцейських і їх образливих публікацій проти активістів під час Євромайдану: київський поліцейський Олексій Савкін закликав у соцмережах розігнати «майданівських бомжів».

Нагадаємо, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка звільнив працівника департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, який в офіційному листуванні використав електронну адресу російського поштового сервера «mail.ru».

За матеріалами Watcher, Liga.net

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!