Українських драматургів запрошують на конкурс п’єс «Драма.UA»

1652 0
В Україні стартував черговий конкурс п’єс «Драма.UA» з пошуку нових імен драматургів, які пишуть українською мовою. П’єса переможця буде поставлена на сцені одного з львівських театрів.
Фото: dyvensvit.org

Фото: dyvensvit.org

Цьогорічний конкурс стане вже шостим з моменту його заснування. До участі приймаються непредставлені та неопубліковані раніше авторські п’єси українською мовою (або суржиком), написані не давніше, аніж за два роки до подачі заявки. Від одного автора на конкурс може бути подано не більше двох п’єс.

Цього року організатори оголосили і додаткову номінацію – «П`єса для дітей».

Аби стати учасником необхідно заповнити онлайн анкету.

Конкурс триває до 1 червня 2016 року. Імена переможців будуть оголошені 25 червня.

П'єса переможця Конкурсу буде представлена у формі сценічного читання на Першій сцені сучасної драматургії Драма.UA. У випадку, якщо журі визначать володаря гран-прі – цей текст буде поставлений в одному із театрів-партнерів Конкурсу – Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки, Львівському театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки».

Організаторами конкурсу є Мистецька майстерня «Драбина» та Перша сцена сучасної драматургії «Драма.UA».

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті організаторів.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!