Український фонд стартапів запустив нову грантову програму

1522 0
Набір проєктів для акредитації буде проходити до 10 липня.
фото: myprofi.com.ua

фото: myprofi.com.ua

Український фонд стартапів почав роботу грантової акселераційної програми. Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Набір проєктів для акредитації і подальшої акселерації буде проходити до 10 липня. Після завершення акредитації Фонд почне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

До участі в цій програмі допускаються стартапи, які при оцінці отримали не менше двох рекомендацій для участі в грантовій програмі від експертів фонду і не менше 10 балів.

Читайте також: Львів потрапив до світового рейтингу стартап-міст

«Акселераційні програми – це перевірена часом світова практика підтримки стартапів. У акселераторах у вас є можливість отримати спеціалізовані та бізнес-навички від менторів та практиків стартап екосистеми. Проте далеко не всі стартапи проходять будь-які акселерації. Часто вони стикаються з певними труднощами, наприклад, як туди потрапити і де взяти фінананси для оплати навчання », – йдеться в повідомленні.

Стартапи можуть ознайомитися з вимогами за посиланням і подати заявку.

Додамо, що акселерація – це спеціалізована навчальна програма для стартапів, яка підвищує їх кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички, що стосуються розвитку бізнесу і не тільки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!