Український гурт презентував кліп до Дня Гідності та Свободи

8409 0
У кліпі можна побачити лідерів та моральних авторитетів, які відіграли важливу роль в історії України.
Фото:facebook.combezobmezhenua

Фото:facebook.combezobmezhenua

До Дня Гідності та Свободи, який Україна відзначатиме 21 листопада, рок-гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував кліп «Вільні люди».

У кліпі можна побачити лідерів та моральних авторитетів, які відіграли важливу роль в історії України.

Гурт представив свій шостий студійний альбом «Вільні люди», а також кліп на титульну його пісню. Відеоробота на пісню «Вільні люди» – це про 31 рік незалежності – 31 гордість нації. На екрані – відео та фото-хроніки видатних людей та подій України, пояснюють творці.

«Ми виписали імена, події, факти, які ми хотіли бачити у цьому відео. Тих, хто надихав, на нашу думку, мільйони людей своїми вчинками. Події, що згуртували навколо себе і стали ключовими в історії нашої держави. Зібрали тих, хто проявив свою силу волі, щоб зробити Україну кращою, хто прославляв та прославляє її на світовій арені. Нам, вільним людям, є ким і чим пишатися», – поділився лідер гурту Сергій Танчинець.

Нагадаємо, співак із Львівщини Михайло Хома (DZIDZIO) і Олександр Пономарьов презентували, 19 листопада, спільний трек-романс «Пазли».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!