Український католицький університет у Львові став найкращим приватним закладом вищої освіти України

19502 0
Також до трійки найкращих увійшов Львівський торговельно-економічний університет.
фото: Дем’ян Лінник

фото: Дем’ян Лінник

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» представив приватні виші, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року.

Зокрема, на першій сходинці – Український католицький університет у Львові. Також до трійки найкращих увійшов Львівський торговельно-економічний університет. А п'ятим у рейтингу став Львівський медичний інститут.

Читайте також: У Стрийському парку замалювали мурал, який створили студенти УКУ

Додамо, що при складанні рейтингу використовували такі результати:

«ТОП-200 Україна» – для укладання рейтингу використовувалися відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних та міжнародних організацій і установ.

Рейтинг «Scopus» – результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його працівниками у наукових виданнях. У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша - кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості цитувань цих публікацій.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» – рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зарахували до вишів на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!