Український католицький університет відкрив свій центр у Києві

3233 0
1-3 грудня у столиці відбуваються урочистості з нагоди відкриття Київського центру УКУ. Університет прагне ділитися досвідом у підвищенні якості особових стосунків і освіти, які вдалося розвинути у Львові.
Корпус УКУ на вул. Козельницькій у Львові (фото: np.pl.ua)

Корпус УКУ на вул. Козельницькій у Львові (фото: np.pl.ua)

На інавгураційних зустрічах та дискусіях на відкритті нового центру в Києві організатори познайомлять відвідувачів із уже втіленими та запланованими проектами та програмами розвитку УКУ.

«У місті, яке є насиченим вишами, для сучасної столичної молодої людини: підприємця, громадського активіста, політика Український католицький університет через свої програми, семінари та інші події формує нішеву пропозицію. Університет ділитиметься особливою якістю особових стосунків, які нам вдається розвивати у Львові, в суспільстві і столиці, де існує конкуренція, конфлікти і чимало недовіри. Київський центр УКУ мав би бути скромним, але світлим майданчиком зустрічей людей доброї волі, які хочуть іншої України. Гостинність і вимогливість, тепло і критичність, поєднання творчості та етичної принциповості – це мали б бути знаменники нової домівки УКУ в Києві», – зауважив владика Борис (Ґудзяк), президент Українського католицького університету, єпископ Паризької єпархії УГКЦ.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!