Львівські студенти з'ясовують, чи повірять львів'яни в українського «Комісара Рекса». Оновлено

4071 1
У Львові студенти вирішили перевірити, наскільки швидко розійдеться в інфопросторі міста новина про те, що наступного тижня стартують зйомки серіалу «Комісар Рекс».
фото: facebook.com/KommissarRexUA

фото: facebook.com/KommissarRexUA

 Для цього студенти створили окрему сторінку у мережі Facebook – Kommissar Rex in der Ukraine / Комісар Рекс в Україні, де інформують про фіктивні зйомки: «Зйомки серіалу відбуватимуться у Львові. Перш за все, місто добре виглядає в кадрі. Команда вже впевнилась у цьому, оглянувши основні локації для зйомок. Крім того, Львів має довгу спільну історію із Австрією, яка займалася виробництвом попередніх сезонів серіалу».

Напарником Рекса студенти обрали Рекса Анатолія Пашиніна. А наступний сезон із 12 серій анаонсували  на одному з українських телеканалів у вересні. 

Створення фальшивки в УКУ пояснили «експериментом» у межах навчального проекту, присвяченого пропаганді і фейкам у ЗМІ. Студенти УКУ також дописали внесли відповідні правки на сторінці серіалу «Вікіпедії».

Tvoemisto.tv просить вибачення, що на певний час поширило фейкову новину.
 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
13 Лютого, 2016 23:26
Orest Якщо зйомки у Львові - це лише видумка, то де підтвердження студентів, які це придумали???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!