Другу медаль для України на Олімпіаді-2020 здобув шпажист Ігор Рейзлін

2138 0
Це перша олімпійська медаль в історії Незалежної України в чоловічій особистій шпазі.

Український шпажист з Києва Ігор Рейзлін виграв другу бронзову медаль для України на Олімпійських іграх у Токіо, повідомляє НОК України у Львівській області. 

У поєдинку за медаль від здобув перемогу над італійцем Андреа Сантареллі - 15:12. По ходу зустрічі Ігор поступався 0:3, 1:4, але зумів зламати хід поєдинку.

Додамо, що у 1/16 фіналу шпажист переміг у представника Швейцарії Бенджаміна Штефена з рахунком 15:11, у 1/8 фіналу також переміг швейцарця Макса Хайнцера з рахунком 15:12. 

У чвертьфіналі українець подолав 18-річного Мохамеда Ельсаеда з рахунком 15:13. 

У цій дисципліні також виступали українці Роман Свічкар і Богдан Нікішин, однак у 1/16 фіналу вони поступилися своїм суперникам. 

Читайте також: Першу медаль для України на Олімпіаді-2020 виборола Дар’я Білодід

Нагадаємо, що першу медаль для України на Олімпіаді-2020 виборола дзюдоїстка Дар’я Білодід учора, 24 липня. 

Білодід стала першою в історії українською дзюдоїсткою, яка пройшла у півфінал турніру з дзюдо. У 1/4 фіналу українка перемогла представницю Португалії Катаріну Косту, завдяки чому здобула можливість поборотися за медаль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!