Український тенісист обійшов експершу ракетку світу і став переможцем турніру в Італії

1365 0
Ілля Марченко здобув перемогу у двох сетах, що тривали 1 годину і 30 хвилин.
фото: btu.org.ua

фото: btu.org.ua

Український тенісист Ілья Марченко став переможцем турніру серії ATP Challenger Tour в Італії (Б'єлла), обігравши у фіналі колишню першу ракетку світу – британця Енді Маррея. Про це повідомляє ATP Challenger Tour.

Ілля Марченко здобув перемогу у двох сетах, що тривали 1 годину і 30 хвилин.

Читайте також: Українська сноубордистка завоювала золото на Кубку Європи

У першому сеті спортсмен зробив два брейки та переміг 6:2. Другу партію він також розпочав з виграної чужої подачі, після чого вдало діяв на своїх розіграшах та довів поєдинок до перемоги.

Для довідки

Ілля Марченко став професіоналом у 2005 році і відтоді грав здебільшого у ф'ючерсах (професійний тенісний турнір, що проводять під егідою International Tennis Federation) та челенджерах (серія змагань професійних тенісистів, які проводять під егідою Асоціації тенісистів-професіоналів).

Перемог у турнірах ATP станом на червень 2011 у нього не було, але була одна перемога в челенджері. Його найкращий удар – бекхенд, а найулюбленіше покриття – хард.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!