Український університет вперше відкрив онлайн-курси з офіційним визнанням диплому

3356 0
Цього тижня Сумський державний університет презентував відкриті онлайн-курси «Екзаменаріум» за п’ятьма напрямками. Їх результати будуть зараховані майбутнім студентам під час вступу.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Український університет вперше відкрив свої академічні курси для вільного доступу. Тепер усі охочі можуть безкоштовно і в зручному форматі отримати освіту від класичного університету. При цьому результати навчання на онлайн-курсах «Екзаменаріум» можуть бути зараховані майбутнім студентам Сумського університету під час вступу, – повідомляє Платформа.

Слухачі будуть обирати не окремий курс, а весь напрям підготовки. На сьогодні в «Екзаменаріумі» 30 дисциплін за п'ятьма напрямами: «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа і страхування», а також «Право». Для кожного курсу буде видаватися сертифікат про успішне вивчення.

«Запровадження проекту у форматі відкритого доступу стало можливими завдяки значному накопиченому досвіду, ґрунтовним матеріалам дистанційного навчання, що має СумДУ. Усі курси будуть супроводжуватись викладачами, і університет вкладає відповідні кошти, щоби організувати такий супровід. Це реальне навчання для будь-якої категорії користувачів», – переконаний проректор університету Володимир Любчак.

В результаті навчання можна отримати офіційний сертифікат, яким можна скористатися для поступлення до даного університету.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!