Український військовий пілот став кращим на міжнародному авіашоу. Відео

2224 0
Після двох днів виступів українського льотчика визнали найкращим серед пілотажників.
фото: wallpapersja.com

фото: wallpapersja.com

Українського військового льотчика полковника Олександра Оксанченка визнали кращим у виконанні фігур вищого пілотажу на винищувачі Су-27 під час найбільшого авіашоу SIAF-2016 в чеському місті Градець-Кралове. Про це повідомляє Міністерство оборони України на своїй сторінці у Facebook.

«Ми з моїм дублером та резервним пілотом підготували програму в чотирьох варіантах, в залежності від погодних умов. Протягом 14-15 хвилин в повітрі виконую низку фігур вищого пілотажу. На завершення виступу я імітую захід на посадку з шасі, наближаюсь до землі, а потім стрімко здіймаюсь в повітря знову та виконую «бочку», — розповів полковник Олександр Оксанченко.

Також український винищувач Су-27 виступив в парі з чеським Міг-15. Їхній спільний політ викликав шквал аплодисментів глядачів шоу. На статичному показі всі охочі змогли зблизька роздивитись ще один винищувач Су-27УБ та військово-транспортний літак Ан-26. Після двох днів яскравих виступів українського льотчика було визнано найкращим серед пілотажників.

Після повернення в Україну полковник Олександр Оксанченко та його команда готуватимуться до дебютного виступу на міжнародному авіашоу на Мальті.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!