Український військовий-зрадник, що перейшов у 2014-му на бік окупанта, здав себе і весь взвод

4517 0
Відставши під час бою від основних сил, зрадник здав себе та весь свій взвод українським воїнам.
фото: скріншот з відео сбу

фото: скріншот з відео сбу

Українці взяли в полон військового-зрадника, який в 2014 році перейшов на бік окупанта в Криму. Про це він повідомив правоохоронцям Служби безпеки України, які допитали чергового полоненого.

«Ви знаєте, які мотиви і як виглядає військовий, який зрадив двічі? На відео СБУ – допит чергового «орка» з РФ, який насправді виявився українським військовим-зрадником і у 2014 році перейшов на бік окупанта в Криму. 24 лютого його гаубично-артилерійський дивізіон отримав наказ наступати на Україну і рушив на Нову Каховку. Далі мав бути Миколаїв, а згодом і Одеса», – йдеться в повідомленні СБУ.

Читайте також: Затриманий підполковник Росгвардії попросив пробачення в українців. Відео

Окупантам обіцяли їхнє керівництво, що тут з владою все домовлено та обстрілювати житлових будинків вони не будуть, а просто пройдуть рейдом: «Усе буде, як у 2014 році, коли Росія забирала Крим», – пояснили їм.

Водночас Україна зустріла загарбників з сильним опором. Так, відставши під час бою від основних сил, зрадник здав себе та весь свій взвод українським воїнам. Тепер з ним працюють слідчі та контррозвідка СБУ. Такі дії, за повідомленням Служби, не залишаться непокараними.

Читайте також: Світанок близько. Тримаймо стрій, - звернення очільника Міноборони Резнікова

Нагадаємо, що ще одна партія окупантів потрапила в полон до українських силовиків. Загарбники здалися після того, як їхню колону розгромили під Запоріжжям. Під запис СБУ горе-вояки телефонують своїм батькам у РФ і розповідають, що тут таки війна, а не «спецоперація на Донбасі», як це подається в російських новинах.  На запитання до окупанта про те, як до нього ставляться «бандерівці» тут, в полоні, він каже: «Нормально, краще, ніж свої»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!