Політична реклама

Український Вудсток цьогоріч пройде на Львівщині

1535 0
8-12 липня у селищі Свірж відбудеться щорічний фестиваль «Woodstock Ukraine». В межах фестивалю відбудеться низка майстер-класів: йоги, здорового харчування, капоейри. А також театральні перформанси, виставки, воркшопи та спортивні змагання.
Фото: tutvse.com.ua

Фото: tutvse.com.ua

«Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» переносить європейські волонтерські цінності на грунт України. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом (популяризація волонтерського руху, збір коштів для закупівлі медичного обладнання для дитячих лікарень) фонд започатковує традицію проведення українського благодійного «Woodstock’y», – розповіла голова правління ВБФ «Серце до серця» Євгенія Баранська, пише Вголос.

Цьогоріч фестиваль відбувається втретє. Локацією організатори обрали Львівську область, селище Свірж.

Концертна програма охоплюватиме три тематичні блоки.

Перший день фестивалю буде присвячений польській музиці. Організатори відзначають, що це буде своєрідний вияв вдячності Польщі за підтримку України  у важкі часи, які ми переживаємо.

Другий день представлятиме європейську музику загалом. На фестивалі виступлять музиканти із  низки країн Європи.

В межах третього дня виступлять українські гурти: «Ot Vinta», «Кораллі», «Тінь Сонця», «Atmasfera», «Green Silens» та інші.

Вхід на фестиваль буде безкоштовним. Проте необхідна попередня електронна реєстрація на сайті: www.woodstock.in.ua.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!