В Україні можуть змінити процедуру отримання водійських прав

2886 1
Народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що у вересні Верховна рада має розглянути і прийняти закон про «Сервісні центри і сервісні послуги МВС», згідно з яким продаж водійських прав в Україні стане неможливою.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. «У вересні Верховна Рада за планом повинна розглянути і прийняти Закон про «Сервісні центри і сервісні послуги МВС», відповідно до якого вся система контролю якості підготовки водіїв та іспитів на отримання водійських прав, буде перебудована докорінно, щоб більше ніколи не допустити продажу водійських прав, що тягне потім за собою загибель і травми наших співгромадян», - пише він.

Читайте також: В Україні змінять правила дорожнього руху: 5 нововведень

Нагадаємо, 4 серпня президент України Петро Порошенко підписав закон про Національну поліцію. Закон набирає чинності для підрозділів поліції в Києві з дня опублікування, а в Одесі та Львові – з 20 серпня.

Читайте також: Zaxid.net


Читайте також:
10 Серпня, 2015 12:02
BIBO Народ ви контролюєте фото котре розміщуєте в статті, чи вам це просто пофіг?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!