Політична реклама

Українці менше купують автомобілі

1074 0
За минулий місяць продажі автомобілів в Україні скоротились на 12,4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Усі автодилери в сумі реалізували лише 18,2 тис. автівок, що на 8% менше, ніж у жовтні.

На думку аналітиків, вже зараз очевидно, що ринок фінішує з негативним результатом і за підсумками року, про це пише "Львівський портал" з посиланням на "ТСН".

Лідером з продажів став корейський Hyundai. Друге місце зайняв вітчизняний ЗАЗ, який лише на десять автомобілів випередив російський АвтоВАЗ. Варто зазначити, що рекорд у листопаді зміг встановити німецький Volkswagen, якому вдалося навіть наростити продажі на 22% і зайняти четверте місце на ринку.

Серед дорогих машин за підсумками року лідирує BMW. Проте в листопаді першу стрічку посіла Audi, яка випередила «баварців» на два автомобіля. Mercedes-Benz також наростив продажі, але не зміг втрутитися в боротьбу за лідерство.

У сегменті китайських авто Geely втратила відразу вісім позицій, але зберегла лідерство. На другому місці закріпилась компанія Chery, а номером три в листопаді став Great Wall, який додав в реалізації авто.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!