Політична реклама

Українці менше купують нові авто

1673 0
Продаж нових легкових автомобілів в січні поточного року скоротився на 17,5% у порівнянні з січнем 2012 року.

Про це повідомляє Економічна правда з посиалнням на AUTO-Consulting.

Згідно з повідомленням, лідерство на ринку, як і рік тому, зберігає Hyundai, але буквально за крок від нього китайська Geely, яка минулого місяця вже очолювала український авторинок.

"Китайські автомобілі набирають популярність, в першу чергу, за рахунок російської Lada", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у січні "вистрілили" продажі Nissan. У підсумку цей японський бренд виявився на 4-ій позиції на ринку. Так високо Nissan ще не забирався.

Не було приводів для радості у дилерів ЗАЗу, чиї продажі знизилися на 30%. Зі спадом фінішували і Volkswagen, Kia, Toyota. І тільки у Skoda невелика плюсова динаміка. Замикає топ-10 брендів на ринку Ford, пише видання.

У сегменті преміум лідерство утримує Mercedes-Benz, але і йому вдалося закінчити січень з позитивними результатами. Головні конкуренти - Audi та BMW фінішували зі спадом продажів. Показав негативний результат і Lexus. І тільки Land Rover і Volvo змогли в скрутному січні збільшити показники.

Крім того, як пише видання, боротьба продовжується і серед китайських виробників. Якщо Geely вже щосили претендує на лідерство на всьому ринку, то Chery починає втрачати позиції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!