Українці можуть їхати до Коста-Рики без візи на 90 днів

4518 0
Уряд Коста-Рики з грудня 2016 року запровадив безвізовий режим для громадян України, пред’явників будь-яких типів паспортів, на поїздки до 90 днів.
фото: siesta.kiev.ua

фото: siesta.kiev.ua

Необхідною вимогою в’їзду до країни є наявність паспортного документа, термін дії якого не менше 90 днів на момент запланованого виїзду з Коста-Рики. Про це повідомив Департамент консульської служби МЗС України на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Таїланд тимчасово скасував плату за візи для українців

При виїзді з території держави має бути сплачений збір у розмірі $29 незалежно від типу паспортного документа.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив угоду з Румунією про скасування плати за оформлення довгострокових віз.

Додамо, Республіка Коста-Рика (перекладається як «багатий берег») — невелика країна в Центральній Америці, що межує на півночі з Нікарагуа, на півдні з Панамою, на сході — омивається Карибським морем, на заході — Тихим океаном. Площа становить 51100 км², столиця — Сан Хосе, рельєф — високе центральне плато і тропічні узбережжя; спочатку Коста-Рика була геть вкрита лісами, нині залишилося 17% лісів; половину ріллі віддали під скотарство. Державна мова — іспанська.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!