Українці можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій

4284 0
Послуга стала доступною з 31 травня.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

На соціальній платформі «єДопомога» можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій. Послуга стала доступною з 31 травня. Про це повідомляє Міністерство соціальної політики.

Читайте також: Допомога з житлом і працевлаштуванням. Для українців у Європі запустили гарячу лінію

«На соціальній платформі «єДопомога» реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій», — йдеться в повідомленні.

Хто може розраховувати на виплату: люди, які перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях чи територіях, на яких відбуваються активні бойові дії, а також внутрішньо переміщені особи.

Для цього на порталі потрібно заповнити персональні дані, відповісти на деякі запитання та вказати IBAN (міжнародний номер банківського рахунку).

Нагадаємо, що про те, на які умови можуть розраховувати українців в Польщі, Словаччині, Німеччині, Канаді, США тощо, детально можна прочитати за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!