Політична реклама

Українці найбільше хочуть жити у Львові - опитування у соцмережах

1178 2
Львів став лідером у рейтингу міст, у яких хочуть жити українці. Такі результати опитування "В якому місті України ви б хотіли жити найбільше?" видання Inspired, проведеного на сторінках в соціальних мережах Facebook i Вконтакте.

В обох соціальних мережах перші три місця виглядають однаково. Безперечними лідерами стали Львів, Київ та Івано-Франківськ, - повідомляє Inspired.

Львів випередив столицю України на 260 голосів, набравши 417 голосів. Рецепт успіху – багатовікова архітектура, культурні події та широкий вибір закладів з власним неповторним стилем – щороку приваблюють мільйони туристів, які й не проти залишитися тут жити. Напевно, саме у Львові українці знаходять власну Європу – нехай не таку багату, як на фотографіях із-за кордону, проте свою, - пише видання.

Повні результати опитувань. Міста, що отримали незначну кількість голосів, тут не показані.

Facebook (479 голосів):
Львів 187
Київ 88
Франківськ 38
Одеса 37
Рівне 25
Тернопіль 15
Дніпропетровськ 13
Чернівці 14
Ужгород 12
Мукачево 7
Вінниця 6
Ялта 5
Черкаси 4
Харків 3

Вконтакте (435 голосів):
Львів 230
Київ 69
Франківськ 27
Тернопіль 26
Ужгород 25
Одеса 18
Харків 11
Чернівці 8

 

29 Січня, 2012 15:01
Tarik Lumik,це смішно адже зміст зрозуміє будь який російсько мовному користувачу соціальних мереж,а якщо тобі важко це прочитати вчи українську мову Львів справді чарівне місто !!
24 Січня, 2012 23:38
Lumik хаха) самое интересное, что голосовали переважно жители западных областей) так как опрос на украинском языке. а можно создать такой же, только в русском варианте?)) уверен - про львов даже не вспомнят восточные бандюки в своих пентхаузах
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!